Hírek - Tájékoztató az új felületről

Kedves Újdonsült Hallgatók!

Ez a tájékoztató email azért született meg, hogy a szociális támogatási pályázat leadásában segítsen benneteket.

Először azonban elnézéseteket kérjük a kialakult helyzet miatti késedelmekért.

Kollégiumi jelentkezés:

A kollégiumi jelentkezés két részre oszlik, a Neptunban történő sorrendállítás, illetve a pontszámításhoz szükséges szoctám pályázat (a Diákjóléti Bizottság csak a másodikkal foglalkozik).

Az első lépésről itt olvashatsz bővebben: https://koll.uni-obuda.hu/kollegiumi-jelentkezes-es-felveteli-eljaras-a-2024-25-os-tanevre-az-obudai-egyetem-leendo-hallgatoi-reszere/

Szoctám pályázat:

A pályázat benyújtása elengedhetetlen a kollégiumi felvételhez, mivel a hozott tanulmányi pontok mellett ezekből is áll össze a végső sorrend, akik között a rendelkezésre álló férőhelyeket szétosztják. Emellett persze ösztöndíj lévén anyagiak is járhatnak vele.

Leadási időszak:

A pályázati időszak 2024.08.06-án indul 14:00-tól, leadási határidő: 2024.08.12. 23:59

Ezután egy fellebbezési időszak következik, ahol a hibásan beadott dokumentumokat, esetleg hiánypótlásokat lehet elvégezni, ennek határideje: 2024.08.17. 23:59

FONTOS!!! Csak véglegesített pályázatok esetén van lehetőség fellebbezésre!

Benyújtás módja:

A szoctám rendszer egy hosszú fejlesztés után új platformra költözik, amelyet az eszoctam.uni-obuda.hu címen érhettek el.

A bejelentkezés menete a következő:

  • Kapni fogtok egy meghívót, amelyben a gombra kattintva egy jelszó módosítási felületre érkeztek
  • Ezt követően a neptun kódotok és a beállított jelszó segítségével be tudtok jelentkezik a felületre, ahol először egy ÁSZF elfogadása szükséges.
  • Ezután az egyéb személyes adatok megadása következik a "Profilom" menüpont alatt.

Ha ezekkel megvagytok, a "Szoctám igénylések" menüpont alatt a számotokra létrehozott időszak melletti gombra kattintva előugrik a leadási felület, amelyet értelemszerűen kitöltve, és igényléseket mellékelve véglegesíthető a pályázat.

 

Eredmények kihirdetése:

  • A kollégiumi felvételi eredményeit a Kollégiumi Felvételi Bizottság várhatóan augusztus hónap második felének elején fogja közzé tenni.
  • A szoctám pályázatok eredményéről emailben fogunk értesítést küldeni, ahol a kapott pontok mellett a forintosított eredmények is megjelennek.

További kérdések esetén forduljatok hozzánk bizalommal az alábbi email címen:

szoctam.info@hok.uni-obuda.hu

Üdvözlettel:
Diákjóléti Bizottság
Óbudai Egyetem HÖK


2024/2025 Gólya szoctám időszak - Aug 05